2015 m. vasario 10 d., antradienis

PRATARMĖ

Įspėjimas - šis fanfiction kūrinys nėra skirtas vaikams iki 16 metų.

Voldemortas nugalėtas, burtininkų pasaulyje viešpatauja taika ir vieninteliai sunkumai su kuriais susiduria Hogvartso mokiniai ir mokytojai tai pamokos ir mokinių išdaigos. Bet kaip sakoma - ne viskas auksas, kas auksu žiba.
Dumbldoras - ne gerutis senas burtininkas pusmėnulio formos akiniais, auksinio trejeto išdaigos - nebevaikiškos, Sneipas - ne bebaimis dvigubas agentas, o profesorius Lubinas niekaip nesusidoroja su gedulu. Visi kiti herojai irgi turi įvairių rūpesčių.

Istorijos ašis - Severas Sneipas ir jo santykis su aplinka karui pasibaigus. Idėja parašyti šį veikalą kilo po paskutiniosios Hario Poterio serijos knygos. Kaip tik tada ir atradau fanfiction žanrą. Istoriją pradėjau rašyti angliškai, dalis jos taip ir plaukioja internete. Jei atvirai - buvau porai metų užmetus rašymą ir nemaniau, kad vėl kada grįšiu prie šio savo veikalo, bet prieš keletą dienų, aptikusi senus failus archyve, nutariau jį atgaivinti ir prikelti lietuvių kalba.

Haris Poteris ir kiti Hario Poterio knygų veikėjai, paminėti šiame kūrinyje priklauso J.K Rowling. Taip pat man nepriklauso niekas, ką atpažįstate šioje istorijoje. Esu dėkinga knygų autorei už nuostabius kūrinius ir galimybę žaisti su jos veikėjais. 

Linkėjimai, 

Kitty Black

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą